Органични и Нерафинирани Бебешки Каши за Готвене Mamuko

Бебешките каши Мamuko са приготвени само от органични и нерафинирани, внимателно подбрани зърнени култури от земеделски ферми в Европа.

Те са истински и много различни от рафинираните, инстантни и разтворими каши за бебета, лишени от полезните вещества, първоначално намиращи се в зърното. Зърната, от които са приготвени кашите Mamuko не преминават през термична и химична обработка. За приготвянето им се използва специална патентована и щадяща технология, чрез която зърното запазва в най-голяма степен натуралните си хранителни вещества, минерали и витамини.

Те може би са единствените бебешки каши, които трябва да се сготвят. С тях детето ще бъде нахранено с истинска храна, с максимално запазени хранителни вещества, минерали и витамини. Въпреки готвенето, целият процес по приготвянето на кашата отнема само няколко минути.

Педиатрите оценяват кашите Mamuko като едни от най-качествените, стойностни и хранителни каши за бебета. Препоръчват се и от специалистите - гастроентеролози:
Доц. д-р мед. науки ВАЙДОТАС УРБОНАС, Член на Европейската Асоциация по Педиатрия, Гастроентерология, Хепатология и Хранене, съветва:

„Бебешката храна трябва да включва био зърнени продукти, преминали възможно най-малка обработка.“

Различните видове каши Mamuko са съобразени с оптималната схема на плавно захранване на бебета с глутен, следвайки поредността на въвеждане на зърнените култури от безглутенови към такива с постепенно увеличаващо се съдържание на глутен:

безглутенови зърнени култури –> овес –> ечемик –> ръж –> благородна пшеница

Всички продукти Mamuko ще откриете в Morkov.BG