Мелмо e компания, която предлага на българския пазар отличаващи се бебешки и детски продукти от световно доказани производители.

В асортимента си включва здравословни органични бебешки и детски храни, в които ние вярваме и познаваме, био козметика за бебета и деца с изключително добри и полезни съставки, както и бебешки принадлежности и аксесоари от марки, отличени с множество награди.

ИСТОРИЯ

Страстта ни към здравословното хранене и желанието ни да храним децата си правилно, както и липсата на подходящи детски храни в България се оказа първопричината за създаването на Мелмо. Считаме за най-добро, правилните навици на хранене да започнат да се изграждат у децата още в най-ранна детска възраст.

Преди 5 години, когато трябваше да захраним дъщеря ни М. на пазара нямаше висококачествени натурални и органични храни, на които можехме да се доверим. Търсихме здравословна алтернатива на наличните в България бебешки храни и бяхме силно привлечени от идеята и мисията на английските органични храни, от голямото разнообразие, което предлагаха, от продуктите, които влагаха и особено от тези, които не влагаха в храните си. С годините разбрахме кой е този най-добър бранд за бебешки и детски храни, изключително добре подбрал рецептите и съставките на храните, станал известен по света с високото качество на продуктите си и не на последно място с любовта на децата и техните родители. Така се спряхме на единствените и неповторими детски храни Ella’s Kitchen.

Освен всичко обичаме децата и много ценим техния стил. Затова продължихме да търсим интересни и качествени детски продукти, които да се отличават от масово предлаганите на пазара. Появата на синът ни А. засили интересът ни към стилните детски продукти. Така се спряхме на скандинавският лидер в бебешки принадлежности Difrax, отличени с няколко награди за дизайн и функционалност.

Стилът е това, което ценим, а щастливото дете е това, към което се стремим.

С пожелание за щастливо детство на вашите деца с избраните от Мелмо бебешки и детски продукти!